Bine aţi venit Vizitator | RSS

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
 • Pagina 1 din 1
 • 1
Moderatorul forumului: AlionteMarius1, Hophop0097, Thorn  
Forum » Just For Fun - Site-ul » Intrebari legate de site » Condiţiile secţiunii "Întrebări legate de site"!
Condiţiile secţiunii "Întrebări legate de site"!
AlionteMarius1Data: Miercuri, 2014-01-29, 0:58 AM | Mesaj # 1
Novice
Grup: Moderator Sef
Mesaje: 18
Premii: 0
Reputaţie: 1000
Status: Offline
Vă salut şi vă mulţumesc că aţi acordat o mică atenţie acestui topic marcat ca important. Vă amintesc, că, încălcarea regulilor generale ale forumului, duce la banarea temporară sau permanentă a contului dvs. ! odată ce v-aţi înregistrat, sunteţi de acord, cu nişte reguli esenţiale!

Fiecare secţiune, în parte, va dispune de un anumit regulament sau de câteva condiţii pentru utilizarea corectă în prealabil. Câteva mici condiţii ce trebuie respectate:


- Topicuri sau postări în topicuri care conţin materiale irelevante, pornografice sau insulte, înjurii, parole, hack-uri, crack-uri, date personale ale unui cont, cheat-uri, sunt şi vor fi întotdeauna strict interzise!

- Înainte de a crea un topic pentru o problemă, întrebare, sau a unei nelămuriri, folosiţi întotdeauna funcţia de căutare, iar dacă răspunsul pe care-l voiaţi nu este prezent în topicurile sau posturile găsite de funcţia de căutare, puteţi posta un topic şi să spuneţi, că, aţi folosit această funcţie şi că nu aţi găsit răspunsul potrivit întrebării sau problemei voastre. De asemenea, utilizatorii sunt rugaţi să posteze în secţiunea potrivită a topicului sau postării lor ce vor să o publice. Nu mai folosiţi titluri de genul acesta: "bună", "ajutor", "salut", "problemă", "nu ştiu" ş.a.m.d. !

- Posturile unul după altul (adică, de exemplu, postaţi ceva şi apoi iar postaţi ceva fără ca cineva să intervină după primul post postat) sunt interzise şi se pedepsesc cu avertismente verbale, avertismente, ban, şi în final ban permanent.

- Nu folosiţi Smiley-uri în mod repetat. Limita maximă este de 5 smiley-uri într-un post şi dacă va fi încalcată va fi pedepsită cu avertismente verbale, avertismente, ban, şi în final ban permanent.

- Nu folosiţi caractere prea mari în posturi sau subiecte! se vede clar deja textul, nu trebuie evidenţiat. Cei ce au voie cu caractere mari sunt doar moderatorii şi administratorii.

- Nu fiţi off-topic! off-topic, însemnând: publicarea unui post total diferit de subiectul creat în care postul este publicat. Spre exemplu, publicăm un post în subiectul despre filme, şi cineva, face un post total diferit care nu are legătură cu filmele. Acesta este doar un exemplu!

- Administratorii şi moderatorii au dreptul de a închide, şterge, bana, avertiza verbal, avertiza, bana permanent, muta, schimba, orice tip de post sau de subiect! acest lucru poate fi, din potenţiala greşeală sau încălcarea regulamentului forumului. 

- Topicurile mai vechi de o lună sau care au primit un răspuns adecvat, vor fi mutate în arhivă.


Nu incalca regulamentul forumului! Incalcarea acestuia duce la warn, 5 (cinci) warnuri duc la BAN. In cazuri speciale se trece direct la BAN, si uneori, la Ban permanent!
 
ZaCaSeData: Miercuri, 2014-01-29, 6:30 PM | Mesaj # 2
Novice
Grup: Administratori
Mesaje: 15
Premii: 0
Reputaţie: 1000
Status: Offline
Regulile pot fi adabtate in functie de situatie.
Pentru evitarea SPAM-ului: Closed!


Nu incalca regulamentul forumului! Incalcarea acestuia duce la warn, 5 (cinci) warnuri duc la BAN. In cazuri speciale se trece direct la BAN, si uneori, la Ban permanent!
 
Forum » Just For Fun - Site-ul » Intrebari legate de site » Condiţiile secţiunii "Întrebări legate de site"!
 • Pagina 1 din 1
 • 1
Căutare:

  Just For Fun   Principală   Înregistrare   Autentificare  
Formularul pentru autentificare


Căutare

Prietenii site-ului
 • Creaţi un website gratuit
 • Desktop Online
 • Jocuri Online Gratuite
 • Tutoriale Video
 • Toate Tag-urile HTML
 • Kit-uri de Navigator


 • Copyright MyCorp © 2018